Forsvarets Stabsmusikk

Officer's Own 2 - Andreas Hanson, cond

Forsvarets stabsmusikkorps ønsker å presentere et bredt spekter av marsjmusikk. Marsjer av ulik karakter er valgt ut for å gi lytteren en opplevelse som strekker seg over mer enn én time. Her spilles 22 kjente og ukjente marsjer, noen av dem innspilt for første gang.

Utgitt på Norsk Noteservice

La liste de mes envies" (Ønskelisten)

Den norske filmkomponisten John Erik Kaada ble tatt på sengen da det franske produksjonsselskapet Chabraque & Ryoan, Pathé Films ringte og ville ha ham ned på direkten. Men det er faktisk slik det gikk til at Stavangermannen fikk musikkjobben i filmatiseringen av den franske romanen "La liste de mes envies", som på norsk går under navnet "Ønskelisten".
Mandag, tirsdag og onsdag denne uken spiller han inn musikken sammen med Stavanger Symfoniorkester (SSO) i det nye konserthuset.

– Det går så bra, sier en litt sliten Kaada tidlig tirsdag morgen.
– Det er lange dager, og det er ikke lov å ha kaffe med inn i salen.
Kaffeforbud til tross – Kaada er fornøyd. Han kunne valgt mellom mange orkestre, men magefølelsen brakte ham til Stavanger.
– Jeg ville dra en plass hvor jeg føler meg trygg og hjemme, og etter bare én dag med orkesteret kjenner jeg at det var riktig valg, sier han.

Utdrag fra intervju i Stavanger Aftenblad

Gåten Ragnarok

Orkestermusikken til «Gåten Ragnarok» ble spilt denne uken. Komponist Magnus Beite.