Småting - Når det er jul


Småting - julecdNår det er jul er en ny juleplate for barn og for lekne voksne.
Her får lytteren være med på en reise hvor vi oppdager mye rart på veien. Spennende ting som voksne ofte overser, men som barn lar seg fascinere av, stoppe opp ved og assosiere med jul. Dette er småting vi tar vi oss tid til å leke med, fantasere rundt og tulle med.
Sangene er skrevet av Erik Damberg, og Ingrid Nåvik Grønlund. Arrangementene er laget av Andrè Kassen og Erik Damberg. Her er det swingende rytmer, mye humor, spilleglede, lek og moro, sang, tøys og tull, - men noe er også stille, vakkert og magisk – alt kledd i jul- eller vinterdrakt.
Småting startet i 2007 og ble godkjent av Rikskonsertenes programråd i 2011. Siden oppstarten har trioen turnert i fylkeskommuner, kommuner og kulturhus.
Erik Damberg (gitar)
jobber som gitar- og bandlærer ved Skien kulturskole. Han er i tillegg frilans musiker og komponist og aktiv med både egne og andres prosjekter. Erik har utdannelse fra Sydney, Australia og har flere plateutgivelser bak seg. Den første platen Erik ga ut er ”Hei, Hei Livet Er Bra” fra 1984.
André Kassen (saxofon
jobber som saxofonlærer ved Universitetet i Agder og Skien kulturskole. Han spiller bl.a. i Scheen Jazzorkester og Michael Aadal Group og ellers aktiv som frilansmusiker. Han er utdannet fra Musikkonservatoriet i Agder.
Ingrid Nåvik Grønlund (sang)
jobber til daglig som produsent/inspektør og sang-/ korlærer ved Bamble kulturskole. I tillegg er hun frilanssanger og har mange prosjekter som både solo- artist og sammen med andre musikere. Ingrid er utdannet musikk- og korpedagog ved bl.a. universitetet i Oslo.